Sykkelstativ

Skal du ha med deg sykler på bobilturen? Transporter syklene på en trygg og enkel måte. Vi kan tilby ulike sykkelstativer med plass til opptil fire sykler – som kan monteres enten på bakveggen eller på tilhengerfestet av din bobil.

Sykkelstativene vi tilbyr er grundig testet, slik at du og andre trafikanter kan være sikre på at dere er trygge når syklene er med. Skaff deg et sykkelstativ til bobilen din slik at du kan ta med syklene dine hvor som helst – på en rask, enkel og trygg måte. Velg mellom et sykkelstativ for tilhengerfeste eller for bakveggen.

 

Sykkelstativ til tilhengerfeste

Bruk hengerfestet til å frakte syklene dine, enkelt og sikkert. Bare fest det på og kjør av gårde. De robuste og lette sykkelstativene fra Thule tar bare noen sekunder å montere på tilhengerfestet og kan transportere opptil fire sykler. Thule har i over 80 år levert lasteprodukter og utvikler smarte og brukervennlige produkter av høy kvalitet.

 

Sykkelstativ bak på bobil

Disse sykkelstativene festes på bakveggen på bobilen og kan ha plass til opptil fire sykler. Det store utvalget av monteringssystemer, som er utviklet sammen med og godkjent av bobilprodusenter, sikrer at de passer perfekt til bobilen. Når det er festet, har du et sikkert, solid og stilig stativ fullt av smarte funksjoner, for eksempel låsesystemer og hurtigkoblinger som klikker på plass.

 

For mer informasjon om sykkelstativ til din bobil, klikk her for å kontakte ditt nærmeste verksted.