Tilhengerfeste

Et tilhengerfeste kan ettermonteres på bobilen og har flere fordeler. Først og fremst gir det deg muligheten til å utvide lastekapasiteten til bobilen din. Vi tilbyr tilhengerfester til bybobiler, både fast og avtagbart.

For mange er et tilhengerfeste en absolutt nødvendighet. Da er et fastmontert hengerfeste den beste løsningen og kjøretøyet er alltid klart for å koble på tilhengeren. Bruker du ikke hengerfestet så ofte, kan et avtagbart feste være en bedre løsning. Med et avtagbart hengerfeste monteres kroken enkelt nedenfra og opp i kulehuset, men når kroken tas bort synes ikke selve festet.

 

Fordelen med hengerfeste

Fordelen med å ha et tilhengerfeste på bobilen din er først og fremst at du får mulighet til å utvide lastekapasiteten, i form av en tilhenger, oppbevaringsboks eller et sykkelstativ. En annen grunn til å utstyre din bobil med tilhengerfeste, er at du kan øke annenhåndsverdien til bobilen din, dersom du en gang skal selge. Vi tilbyr hengerfester fra Westfalia og Witter. Westfalia oppfant hengerfeste med kule i 1932 og deres design er i dag standard over hele verden. 

 

Kan jeg ettermontere hengerfeste på min bobil?

Dersom du har en hel- eller delintegrert bobil, er det ikke alltid like lett å ettermontere et hengerfeste. Her bør du ta kontakt med leverandøren eller en merkeforhandler. Har du en bobil av varebiltype, såkalt by-bobil, er det som regel mye enklere. Her finnes det typegodkjente hengerfester som relativt uproblematisk kan ettermonteres, da disse bilene er bygget på et varebilchassis som er konstruert for hengerfeste.

 

For mer informasjon om tilhengerfeste til din bobil, klikk her for å kontakte ditt nærmeste verksted.