Utstyr & tilbehør til din bobil

Vi tilbyr utstyr til bobil som blant annet ekstralys, dekk, batterier, sykkelstativ, tilhengerfeste og mye annet. For mer informasjon om produktene og hva som passer til din bobil, ta kontakt med et av våre verksteder.

Ekstralys

Ønsker du mer lys på bobilen din? Hos våre verksteder får du godkjente og kraftige ekstralys (fjernlys) fra kvalitetsleverandørene våre. Velg mellom LED bar eller runde LED lamper. Vi tilbyr også ryggelys.

Les mer »

Dekk

Bobiler krever mye av dekkene sine. Bilene er tunge og kjøres ofte fullastet på dårlige landeveier og grusveier. Vi tilbyr sommer -og vinterdekk fra kvalitetsleverandøren Nokian Tyres – dekk som er spesielt utviklet for bobiler.

Les mer »
sykkelstativ

Sykkelstativ

Skal du ha med deg sykler på bobilturen? Transporter syklene på en trygg og enkel måte. Vi kan tilby ulike sykkelstativer med plass til opptil fire sykler – som kan monteres enten på bakveggen eller på tilhengerfestet av din bobil.

Les mer »

Tilhengerfeste

Et tilhengerfeste kan ettermonteres på bobilen og har flere fordeler. Først og fremst gir det deg muligheten til å utvide lastekapasiteten til bobilen din. Vi tilbyr tilhengerfester til bybobiler, både fast og avtagbart.

Les mer »

Batterier

Nyt ferien uten å bekymre deg for batteriet. Bobilen din utfører mange energikrevende oppgaver når du er på tur, og den trenger derfor å få dekket flere ulike batteribehov. Du er avhengig av både et 12 V-startbatteri og et (eller flere) forbruksbatterier.

Les mer »

Caravan Supply

Caravan Supply har et stort utvalg av utstyr til bobilen din, innen møbler, telt og markiser, vann og sanitær, rengjøring og vedlikehold, innvendig og utvendig utstyr, lys og elektrisk, multimedia, sikkerhet, gass og klima, kjøkken og reservedeler.

Les mer »