Våre tjenester

Bobilenes Servicekjede er en kjede av bobilverksteder i Norge med spesiell kompetanse på Fiat Ducato. Majoriteten av bobiler er bygget på dette chassis og gjennom solid kompetanse på både Fiat chassis og Fiat reservedeler har vi en ambisjon om å gi deg som bobilkunde et trygt bilhold.

Vi tilbyr

Bobilenes Servicekjede tilbyr tjenester knyttet til bobilens chassis, drivverk og motor. Vi er ikke spesialister på boenheten, men vil bistå så langt det er mulig. Bobilenes Servicekjede har et samarbeid med lokale bobilforhandlere og karosseriverksteder rundt om i landet.

Vi hjelper deg med bobilen din:

  • Uansett hvilket merke bobilen din har.
  • Uansett hvor den er kjøpt.
  • Uansett hvor i Norge du bor.

 

Hvor store bobiler reparerer de ulike verkstedene våre?
Klikk her for en oversikt over hvilke verksteder som reparerer bobiler opptil 3,5 tonn / 7,5 tonn.

 

Konkurransedyktige priser

Bobilenes Servicekjede vil tilby konkurransedyktige priser på service, reparasjoner og EU-kontroll. Kjeden tilbyr også utstyr som dekk, ekstralys, tilhengerfeste, batterier, sykkelstativ og annet.

 

Rask delelevering

Vi har et stort fokus på tilgjengelighet av kritiske reservedeler til din bobil. Gjennom et stort delelager i Norge har vi som mål å fremskaffe de meste vanlige originale reservedelene innen 24 timer de fleste steder. Dette er fordi du som bobileier skal slippe å ha bilen stående på verkstedet, men heller kunne kjøre bobilen din.